DE CE DENTPARK?

Din dorinţa de a crea zâmbete frumoase, naturale, în perfectă armonie cu chipul fiecăruia, dar şi de a ne apropia tot mai mult de necesităţile pacienţilor a luat naştere idea de a deschide în inima Chişinăului, o Clinică Stomatologică de Lux, ultra-modernă, care corespunde celor mai înalte standarde europene şi oferă o gamă largă şi completă de servicii de calitate, asistenţă stomatologică individuală fiecărui pacient.

  1. Clinica Stomatologica DentPark este una dintre cele mai mari din Republica Moldova, cu șase cabinete stomatologice și un set de servicii moderne integrate pentru comoditatea dumneavoastră;
  2. Oferim un concept unic în stil european;
  3. Asigurăm un confort maxim pentru pacienții noștri, creând o atmosferă plăcută și cât mai relaxantă.

Zâmbetul frumos şi sănătos este cheia succesului Dumneavoastră!

DESPRE NOI

Clinica Stomatologică DentPark dispune de 12 cabinete stomatologice, dotate cu tehnologie performantă de ultimă generaţie, cabinete chirurgicale, cabinet de sterilizare, cabinet de radiografie panoramică şi radioviziografie digitală, și de un laborator tehnico-dentar.

Obiectivul principal al echipei de medici de la DentPark este asigurarea unui status dentar perfect, promovând profilaxia afecţiunilor dentare, igiena şi sănătatea orală.

Echipa clinicii este reprezentată de personal calificat, care îşi perfecţionează continuu nivelul profesional, fiind la curent cu toate noutăţile tehnologice. Specialiştii din cadrul clinicii se bazează exclusiv pe profesionalism, competenţă, experienţă şi o colaborare extraordinară cu pacienţii făcându-i să se simtă în siguranţă.

Orele de programare se respectă cu stricteţe, dar în acelaşi timp ne adaptăm unor situaţii speciale care pot apărea în programul dumneavoastră.

Învăţaţi să aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră împreună cu DentPark!

 



DENTPARK ÎN CIFRE

12320
PACIENȚI FERICIȚI
2980
IMPLANTURI OSTEOINTEGRATE
1980
OPERATII CHIRURGICALE DIFERITE
560
TURIȘTI SATISFĂCUȚI
795
RESTAURĂRI DENTARE ESTETICE
4025
CORONIȚE CERAMICE ȘI METALO-CERAMICE

ECHIPA DENTPARK

SERVICII STOMATOLOGICE

Albire dentară PROFESIONALĂ cu Lampa ZOOM

Tratamentul de albire dentară NU afectează smalțul și sănătatea dinților tăi, cît timp această procedură este efectuată în mod profesional cu lampa ZOOM și gel ce conține Peroxid de Hidrogen.

RECENZII

CONTACTEAZĂ-NE!